Aktuelt

AllNyheterSpesialtemaMarkedsoppdateringBlogg

Posted on

Bank-rabalder

Det har vært begivenhetsrike uker i finansmarkedene, med bankene i søkelyset. Frykten for «bank runs» har bidratt til å senke kursene på en rekke verdipapirer, også utenfor banksektoren.

Posted on

Store svingninger

Det har blåst friskt i markedene den siste uken. Gjennom helgen var fokuset på Silicon Valley Bank og de mellomstore amerikanske bankene. I løpet av uken har fokuset skiftet mot Europa, og spesielt Credit Suisse.

Posted on

Utenlandsk bankfrykt

Vi tar en nærmere titt på hva som forårsaker turbulensen og svingningene på børs for utenlandske banker denne uken.

Posted on

Renter som kommer og renter som går

Når du skal vurdere ulike investeringer, gjelder det å holde tungen rett i munnen. Vi tar en nærmere titt på hva som er viktig i et obligasjonsfond.

Posted on

Fortsatt gode tall fra norske banker

I dag tar vi en oppdatering på norske banker, hvor vi ser på resultater, risiko og avkastningsmuligheter i de forskjellige delene av kapitalstrukturen.

Posted on

Ny pris til Borea Høyrente

Ny pris til Borea HøyrenteNok en gang får Borea Høyrente internasjonal oppmerksomhet, etter et svært godt 2021.SpesialtemaForfatter: Magnus Vie SundalPublisert: 21.mar. – 2022Torsdag var tiden kommet for EuroHedge sin store prisutdeling for 2021: «HFM Eurohedge Awards». I hard konkurranse med store europeiske…

Nyhetsbrev Få innsikt og markedsoppdateringer direkte i innboksen.

Nyheitsbrev Få innsikt og markedsoppdateringer direkte i innboksen.