Aktuelt

AllNyheterSpesialtemaMarkedsoppdateringBlogg

Posted on

Verdifull erfaring som sommerintern

I sommer hadde Borea fire studenter innom kontoret som interns. Etter fem uker intership hos Borea har studentene fått brukt kunnskapen fra studiene i praksis, og fått mye verdifull erfaring.

Posted on

Andelseiermøte Borea-fondene 6. mars kl. 11

Vi innkaller andelseierne i UCITS-fondet Borea Rente og spesialfondene Borea Utbytte, Borea Obligasjon, Borea Kreditt og Borea Høyrente til andelseiermøte i Edvard Griegs vei 1, 6. mars kl 11:00.

Posted on

Nyansatt Analytiker

Borea Asset Management har gleden av å informere om ansettelsen av Sebastian Rieber i stillingen som Analytiker. Sebastian har en mastergrad i Finans fra Norges Handelshøyskole. Sebastian har i løpet av studietiden hatt ulike internships hos blant annet Hansa Tankers og Rieber & Søn.

Posted on

Trauste fondsobligasjoner gir kjempeavkastning

Finansavisen skrev ved starten av november om fondet vårt Borea Obligasjon. Vår forvalter Magnus Vie Sundal tror rentetoppen snart er nådd, og øyner en gyllen kjøpsmulighet i fondsobligasjoner.

Posted on

Nyansatt Markedskoordinator

Borea Asset Management har gleden av å informere om ansettelsen av Ina Amalie Havre i stillingen som Markedskoordinator. I

Posted on

Offentliggjøring av vedtektsendringer i verdipapirfondet Borea Rente

Offentliggjøring av vedtektsendringer i verdipapirfondet Borea RenteVedtektene i verdipapirfondet Borea Rente endres etter godkjenning fra Finanstilsynet 11.09.2020.I henhold til verdipapirfondlovens § 4-14 6. ledd har andelseierne anledning til gebyrfri innløsning dersom innløsning meldes innen 5 dager før vedtektsendringene trer i…

Posted on

Nyansatt Controller

Nyansatt ControllerBorea Asset Management har gleden av å informere om ansettelsen av Mariann Heggland Solibakke i stillingen som Controller. Mariann kommer til Borea Asset Management fra View Ledger hvor hun har jobbet som «Rådgiver/Kundeansvarlig» de siste 2 årene.

Nyhetsbrev Få innsikt og markedsoppdateringer direkte i innboksen.

Nyheitsbrev Få innsikt og markedsoppdateringer direkte i innboksen.