Nyheter

Posted on by borea

Nyansatt Analytiker

Borea Asset Management har gleden av å informere om ansettelsen av Sebastian Rieber i stillingen som Analytiker. Sebastian har en mastergrad i Finans fra Norges Handelshøyskole. Sebastian har i løpet av studietiden hatt ulike internships hos blant annet Hansa Tankers og Rieber & Søn.

Posted on by borea

Borea Utbytte til topps under Nordic Hedge Award

Borea Utbytte til topps under Nordic Hedge AwardOnsdag 27.april gikk den årlige kåringen «Nordic Hedge Award» av stabelen i Stockholm. Borea Utbytte som investerer i norske bankers aksjer og egenkapitalbevis var nominert i kategorien «Rookie of the Year». Borea Utbytte leverte en avkastning på 61,8% i 2021, og gikk dermed av med seieren i både kategorien «Rookie of the Year» og «Best…

Posted on by borea

Borea Utbytte surfer på bankopptur

Borea Utbytte surfer på bankoppturFinansavisen skriver i dag om fondet vårt Borea Utbytte som har levert en avkastning på 61,5% hittil i 2021, og slått benchmark, Oslo Børs sin egenkapitalbevisindeks med 10 prosentpoeng. Totalt for 2021 leverte fondet en avkastning på 61,83%Artikkelen i sin helhet kan leses her. Mer informasjon om Borea Utbytte finner du her.

Nyhetsbrev Få innsikt og markedsoppdateringer direkte i innboksen.

Nyheitsbrev Få innsikt og markedsoppdateringer direkte i innboksen.